VITASKIN

De VitaSkin een unieke combinatie van ultrasound, vibratie, galvanische stroom en chromotherapie in één apparaat. Met de VitaSkin verweken we de bovenste huidlaag waardoor de producten en voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen en de algehele huidtint verbeterd. Tijdens de behandeling wordt huid intensief gereinigd, bloedcirculatie gestimuleerd en celstofwisseling geactiveerd. Het gezicht wordt gelift en getoned.

Schoonheidssalon Tilburg
Schoonheidsspecialiste Tilburg
Schoonheidsspecialiste Tilburg

Deze behandeling bevat de volgende elementen:

ULTRASOUND PEELING
De Ultrasound peeling voert een reinigend proces uit met de speciaal gebogen spatel. Dode huidcellen worden verwijdert, dieper gelegen onzuiverheden worden losgemaakt, de bloeddoorstroming wordt geactiveerd en de huid wordt klaar gemaakt om gevoed te worden (de huid is gedesincrusteerd).

CHROMOTHERAPIE
Chromotherapie (lichttherapie) is een methode die het natuurlijke helingproces van de huid een boost geeft door middel van de kleuren rood en blauw. Blauw kalmeert en verfrist. Rood geeft warmte en zorgt voor een stimulatie van de doorbloeding.

GALVANISCHE STROOM
Desincrustatie door middel van Galvanische stroom zorgt voor het verwijderen van overtollig talg. De poriën worden vrijgemaakt en de huid wordt van zuurstof voorzien.

Prijslijst

BehandelingPrijs
Vitaskin (60 min)€ 60.00
Pakket van 6 behandelingen€ 290.00

Maak direct een afspraak

Beste klant,

Vanaf 11 mei zijn wij weer geopend. Echter zijn wij momenteel ook bezig om de website te updaten.

Hierdoor zijn de informatie over de behandelingen en de prijzen onder voorbehoud.

Met vriendelijke groet,

Annabell Beauty Center