TOT 1 SEPTEMBER 2019! 60 min. VAN €99,00 NU VOOR MAAR €45,00

TANDEN BLEKEN

Tanden bleken is het behandelen van de tanden met als doel, de kleur van de tanden te veranderen. Een stralend wit gebit is het gewenste resultaat. Bij het tanden bleken maakt men gebruik van een tandenbleekgel. De gel wordt aangebracht op de tanden waarna een lamp het bleekproces activeert.

Er bestaan 2 soorten behandelingen:

  • Een behandeling met waterstof peroxide of carambideperoxide bij de tandarts
  • Een peroxidevrije behandeling bij een schoonheidssalon of beautysalon
tandartspraktijkwit.nl-en-wit.nl-tandartsencombi.nl-week-5--1080x675

Toelichting:

Sinds 1 november 2012 mogen alleen tandartsen bleken met waterstof peroxide. Het gehalte aan peroxide in de bleekgel bij de tandarts mag maximaal 6% zijn. Dit geldt voor de gehele Europese Unie.

Voorheen mocht gebleekt worden met maximaal 35% waterstof peroxide. Daarom stappen ook steeds meer tandartsen over op bleken met peroxidevrije gel. Cosmotology levert peroxidevrije bleekgel en bleeklampen aan zowel schoonheidssalons, tandartsen en voor thuisgebruik.

 

In Europa mag sinds 1 november 2012 door schoonheidssalons maximaal 0,1% waterstofperoxide in de bleekgel worden gebruikt.

Cosmotology produceert peroxidevrije tandenbleekgel speciaal voor beautysalons en schoonheidssalons. Onze gel is in Europa gefabriceerd en getest. Het basisbestanddeel van peroxidevrij bleekgel is natrium bicarbonaat. Natrium Bicarbonaat maakt uw tanden wit en het is daarnaast goedkoper en veiliger dan waterstofperoxide. Natrium Bicarbonaat helpt om tandplak te bestrijden. Tandplak veroorzaakt namelijk verkleuringen.

De voordelen van tanden bleken met een tandenbleek gel zonder peroxide zijn:

  • Verwijdert effectief hardnekkige tandverkleuringen
  • Snel resultaat (binnen 20 minuten)
  • Geen bijwerkingen, dus ook geschikt voor gevoelige tanden

Onze bleekgel bevat naast natrium bicarbonaat ook andere natuurlijke ingrediënten zoals granaatappel en kamille. Deze ingrediënten geven uw gebit een natuurlijke boost. Daarnaast bevatten onze gel natriumfluoride. Natriumfluoride versterkt het tandglazuur, waardoor vlekken geen kans krijgen. Hierdoor blijven de tanden langer wit.

Prijslijst

BehandelingPrijs
Tanden bleken zonder peroxide 45 min€ 99.00
Tanden bleken zonder peroxide 60 min€ 129.00

Bel direct voor een afspraak

Beste klant,

Vanaf 11 mei zijn wij weer geopend. Echter zijn wij momenteel ook bezig om de website te updaten.

Hierdoor zijn de informatie over de behandelingen en de prijzen onder voorbehoud.

Met vriendelijke groet,

Annabell Beauty Center