WENKBRAUWEN

Voorafgaand aan de behandelingen krijgt u altijd een vrijblijvend intakegesprek om uw persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment te bespreken. Door onze ervaring kunnen wij u goed adviseren, zodat het resultaat zal worden zoals u wenst. Voordat we starten met de behandeling, wordt de vorm op de huid getekend. Wanneer u tevreden bent over de vorm en de kleur beginnen we met de behandeling. Na de behandeling is de kleur meestal iets donkerder dan gewenst. De kleur van het pigment zal na een aantal dagen lichter worden, naar het eindresultaat zoals dat samen met u is besproken. Het kan tevens voorkomen dat er kleine korstjes/schilfers na de behandeling ontstaan. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken, het hoort bij het herstelproces van de huid.

beste
wenk goed 2
wenknk
wenk goed

Prachtige, volle wenkbrauwen complimenteren de gezichtsvorm en accentueren de ogen. Maar helaas zijn we daar niet allemaal mee gezegend. Uiteraard zijn potloden en poeders geschikt voor het tijdelijk verbeteren van de schaarse groei en van slecht gevormde of asymmetrische wenkbrauwen, maar in indien u opzoek bent naar een langduriger resultaat, dan is de hairstroke- of shadowtechniek een ideale uitkomst. Een oplossing die zelfs van dichtbij natuurlijk oogt en logischerwijs ook veel tijd in de ochtend bespaart. De behandeling duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Moderne permanente make-up kent meerdere opties, vraag ernaar bij onze specialisten. Permanente wenkbrauwen kunnen licht, fluweel tot maximaal geaccentueerd zijn.

U kunt bij ons terecht voor de volgende technieken:

Hairstroke

Hairstroke geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode.

Shadow

Denk hierbij aan het effect van een poederige wenkbrauw, vergelijkend met wanneer u een wenkbrauwpotlood of poeder aan hebt gebracht. De shadow techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke.

Microbladen

Dit is een vorm van permanente make-up die wordt toegepast op de wenkbrauwen. Door middel van blades worden de haartjes een voor een gecreëerd. Deze behandeling geeft het meest natuurlijke effect.

Prijslijst

BehandelingPrijs
Alle technieken (incl. 1 nabehandeling)€ 325.00
Wipe off (verwijdering van pigment prijs per behandeling)€ 100.00
Opfrisbehandeling (binnen 1 jaar)40% van de aankoopprijs
Opfrisbehandeling (binnen 2 jaar)50% van de aankoopprijs

Bel direct voor een afspraak

Beste klant,

Vanaf 11 mei zijn wij weer geopend. Echter zijn wij momenteel ook bezig om de website te updaten.

Hierdoor zijn de informatie over de behandelingen en de prijzen onder voorbehoud.

Met vriendelijke groet,

Annabell Beauty Center