LIPPEN

Lippen Permanent

Hoe ouder u wordt, hoe bleker de kleur van de lippen wordt. Tevens vervagen de contouren die resulteren in een onregelmatige liplijn. Op den duur zullen de lippen ook hun volheid verliezen. Met een permanente lipliner, met shadow of fullips gaat u deze verschijnselen tegen. Met deze methodes krijgt u perfect ogende lippen, zonder het gebruik van een tijdrovend lippotlood of lippenstift. Voor diegene die altijd graag een natuurlijke liplijn willen is dit ook de ideale oplossing. De behandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Heeft u regelmatig een koortslip dan is het beter om de behandeling af te raden. Wanneer u heel af en toe een koortslip heeft dan moet u de richtlijnen volgen die bij de voor en nazorg instructies staan.

U kunt bij ons terecht voor de volgende technieken:

LIPLINER

Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren, met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur wordt namelijk zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur gekozen.

LIPLINER MET SHADOW

Dit is een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht en vervolgens met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Grote oneffenheden kunnen hierdoor ook gecorrigeerd worden. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

FULL LIPS

Deze methode is ideaal voor lippen met te weinig kleur en omvat het volledig inkleuren van de lippen.

Prijslijst

BehandelingPrijs
Lipliner (incl. 1 nabehandeling)€ 250.00
Lipshadow (incl. 1 nabehandeling)€ 375.00
Full lips (incl. 1 nabehandeling)€ 450.00

Bel direct voor een afspraak

Beste klant,

Vanaf 11 mei zijn wij weer geopend. Echter zijn wij momenteel ook bezig om de website te updaten.

Hierdoor zijn de informatie over de behandelingen en de prijzen onder voorbehoud.

Met vriendelijke groet,

Annabell Beauty Center