MEDISCHE PEDICURE

De medische pedicure kan alle zogeheten risicovoeten behandelen. Deze kunnen onder andere ontstaan zijn als gevolg van diabetes, reuma, spasticiteit, ouderdom of verwaarlozing.

Beauty Center Annabell biedt uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie en reparatie, orthesiologie en anti-druk technieken. Met deze specialiteiten vergroot zij de behandelingsmogelijkheden. Bij alle behandelingen staan kwaliteit én hygiëne voorop.

Een groot voordeel is dat medische pedicures kunnen vergoed worden. Vraag dit na bij uw zorgverzekeraar.

U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

DIABETISCHE VOETBEHANDELING

Ruim 10% van de diabetes mellitus patiënten heeft complicaties aan de voeten als gevolg van hun ziekte. Preventie, goede controle en goede voetverzorging is bij diabetespatiënten zeer belangrijk om de gevolgen van dit ziektebeeld zoveel mogelijk te beperken.

Sinds 2015 is de vergoeding veranderd.
De vergoeding is afhankelijk van het Zorgprofiel. Na een nauwkeurig voetonderzoek door de podotherapeut wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld met een Zorgprofiel. Dit voetonderzoek wordt jaarlijks herhaald. Alleen medisch noodzakelijke zorg wordt vergoed vanaf Zorgprofiel 2 tm 4 vanuit de basisverzekering.

In sommige gevallen wordt er vanuit de aanvullende verzekering ook een gedeelte van de behandeling vergoed voor Zorgprofiel 1, kijk hiervoor uw polis na.

REUMATISCHE VOETBEHANDELING

Naar schatting zijn er in Nederland drie miljoen mensen met gewrichtsklachten. Velen hiervan zijn reumapatiënten met voetklachten. Buiten de last van de voeten hebben deze mensen ook vaak last van de handen waardoor het moeilijk wordt om zelf de voeten te verzorgen. Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om een pedicure te bezoeken die kennis heeft van de ziekten en de gevolgen.

NAGELBEUGEL TECHNIEK

Met behulp van kunststof of metalen beugeltje kan de groei van de nagel in goede banen geleid worden. Bijvoorbeeld bij een ingroeiende nagel.

NAGELREPARATIE TECHNIEK

Wordt toegepast ter correctie, reparatie of verfraaiing van nagels met behulp van acryl of gel.

Prijslijst

BehandelingPrijs
Diabetische voetbehandeling€ 31.00
Reumatische voetbehandeling€ 31.00
Nageltechniekenvanaf € 19.00

Bel direct voor een afspraak