Manicure Tilburg
Pedicure Tilburg
Pedicure Tilburg
Manicure Tilburg

MANICURE

Voor een manicure in Tilburg  gaat u naar Beauty Center Annabell . Onze beauty-specialisten verzorgen uw handen graag tot in de puntjes. Uw handen zijn immers uw visitekaartje, dus zorgen wij graag dat ze er stralend uitzien.

Onze specialisten besteden hun uitgebreide aandacht aan de huid van uw handen, uw nagelriemen en uw nagels. Uw handen krijgen een verzorgde uitstraling en voelen fris en zacht aan. Alle ruwe plekjes en kloofjes worden verzorgd, zodat u weer vol zelfvertrouwen met uw handen voor de dag kunt komen.

Prijslijst

BehandelingPrijs
Lakken nagels€ 8.00
Lakken teennagels€ 10.00
Manicure€ 15.00
Manicure incl. lakken/french€ 20.00 / € 22.00
Manicure + gel top coat€ 22.00
Kindermanicure incl. lakken tot (12 jaar)€ 15.00

GELLLAK

Wil je graag langdurige mooie gelakte nagels? Dan is gellak de oplossing. Een laagje gellak over uw nagels verstevigd uw nagel en laat uw nagels stralen.

Gellak is de perfecte uitvinding voor wie houdt van prachtig gelakte nagels. Met de komst van gellak heb je geen last meer van snel chippende nagellak. Met gellak zijn je nagels voor 2 weken voorzien van prachtige glanzende long lasting nagellak. Ook beschermt gellak je nagels, maakt ze sterker en voorkomt dat ze breken of scheuren. Één van de beste voordelen is dat de gellak direct droog is na de behandeling, dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van een UV lamp. Je kunt dus direct weer verder met je dagelijkse bezigheden zonder je zorgen te hoeven maken om je nagels.

Prijslijst

BehandelingPrijs
Gellak nieuw voeten of handen€ 20.00
Gellak vervolg incl. afhalen oude gellak€ 24.00
Gellak alleen base en topcoat€ 15.00
Gellak wit randje€ 22.50
Gellak wit randje vervolg€ 26.00
Gellak verwijderen€ 10.00

Bel direct voor een afspraak

Beste klant,

Vanaf 11 mei zijn wij weer geopend. Echter zijn wij momenteel ook bezig om de website te updaten.

Hierdoor zijn de informatie over de behandelingen en de prijzen onder voorbehoud.

Met vriendelijke groet,

Annabell Beauty Center