Manicure Tilburg
Pedicure Tilburg
Pedicure Tilburg
Manicure Tilburg

MANICURE

Voor een manicure in Tilburg  gaat u naar Beauty Center Annabell . Onze beauty-specialisten verzorgen uw handen graag tot in de puntjes. Uw handen zijn immers uw visitekaartje, dus zorgen wij graag dat ze er stralend uitzien.

Onze specialisten besteden dan uitgebreide aandacht aan de huid van uw handen, uw nagelriemen en uw nagels. Uw handen krijgen een verzorgde uitstraling en voelen fris en zacht aan. Alle ruwe plekjes en kloofjes worden verzorgd, zodat u weer vol zelfvertrouwen met uw handen voor de dag kunt komen.

Prijslijst

BehandelingPrijs
Manicure excl. lakken€ 15.00
Manicure incl. lakken/french€ 20.00 / € 22.00
Manicure + gel top coat€ 22.00
Kindermanicure incl. lakken tot (12 jaar)€ 15.00

GELLLAK

Een laagje gellak over uw nagels verstevigd uw nagel en laat uw nagel stralen.

Gellak is de beste uitvinding ooit voor wie houd van prachtig gelakte nagels ! Met de komst van gel nagellak heb je geen last meer van chippen binnen  2 dagen. Door gellak zijn je nagels voor 2 weken voorzien van prachtig glanzende long lasting nagellak. Ook beschermt gel nagellak je nagels, maakt ze sterker en voorkomt dat ze breken of scheuren. Een van de beste voordelen is dat de gel nagellak direct droog is na het uitharden onder een UV lamp. Je kan dus direct weer verder met je dagelijkse bezigheden zonder je zorgen te hoeven maken om je nagellak.

Prijslijst

BehandelingPrijs
Gellak nieuwe€ 20.00
Gellak vervolg incl afhalen oude€ 24.00
Gellak alleen base en topcoat€ 15.00
Gellak wit randje€ 22.50
Gellak wit randje vervolg€ 26.00
Gellak verwijderen€ 8.00

Bel direct voor een afspraak