MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie wordt door middel van microkristallen uitgevoerd met een penvormig apparaat en verwijdert de bovenste fijne huidlaag, waardoor er een zachte, frisse en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. Door het verwijderen van de bovenste huidlaag ontstaat een natuurlijk proces waarin collageen aanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. Uw huid blijft intact en de behandeling is (vrijwel) pijnloos. Het is voor nagenoeg alle huidtypes geschikt, waaronder de donkere huid, die niet in aanmerking komt voor chemische peelings.

U heeft onmiddellijk een vernieuwde zachte, gladde en frisse huid, met verminderde rimpel diepte! De huid krijgt meteen al na de behandeling een jongere uitstraling. Voor het mooiste en beste resultaat worden echter meerdere behandelingen geadviseerd. Doorgaans een kuur van eenmaal per twee weken voor een optimaal resultaat.
Na de behandeling kan de huid rood zijn en kunnen er soms kleine schaafwondjes of rode strepen aanwezig zijn. Ook kunt u een licht trekkend gevoel ervaren. Dit hangt af van de huidconditie en de intensiteit van de behandeling. Na 24 uur is de meeste roodheid weg (het lijkt of u flink gesport heeft omdat de huid licht egaal rood is). Meestal gaat de huid na 2 dagen licht schilferen, wat enkele dagen zal duren.

  • Verkleint de poriën.
  • Maakt de huid weer glad, zacht en weerbaar.
  • Effectief voor gezicht, hals, decolleté en handen.
  • Geschikt voor ieder huidtype.
  • Pijnloos
  • Uitgebreide intake en aangepast aan persoonlijke wensen en huid

Inclusief nazorg en advies.

Prijslijst

BehandelingPrijs
Enkele behandeling (45 min)€ 75.00
Pakket van 6 behandelingen€ 395.00

Bel direct voor een afspraak

Beste klant,

Vanaf 11 mei zijn wij weer geopend. Echter zijn wij momenteel ook bezig om de website te updaten.

Hierdoor zijn de informatie over de behandelingen en de prijzen onder voorbehoud.

Met vriendelijke groet,

Annabell Beauty Center