MICRO NEEDLING

Micro needling:

Micro needling  is de nieuwste techniek op het gebied van huidverbetering /huidverjonging. Een behandeling met de micro needling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen zonder de opperhuid te beschadigen.

Werking Micro needling

Microneedling  maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid gestimuleerd dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).

 1. Versteviging van de huid en vermindering reliëf (grove poriën)
  De bindweefsel cellen (fibroblasten) krijgen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels te produceren. Doordat het bindweefsel diep in de huid wordt gestimuleerd zult u na enkele microneedling behandelingen merken dat uw huis steviger en gladder wordt. Reliëf (grove poriën) dat ontstaan is door acne littekens en rimpels zal geleidelijk minder worden.
 2. Vernieuwing van de huidcellen en zuiveringen. Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de micro needling behandeling versneld af en nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt. De hoornlaag wordt weer mooi dun waardoor verstoppingen (comedonen) minder kans krijgen. en minder zichtbaar worden. Uw huidteint wordt egaler en stralender. Serums met hoogwaardige actieve werkstoffen kunnen veel beter in de huid worden opgenomen..

Micro needling helpt bij:

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Acne littekens
 • Littekens van andere aard bijvoorbeeld brandwonden
 • Zonbeschadiging
 • Pigmentstoornis
 • Grove poriën
 • Striemen / striae

Micro needling behandeling

Voor de behandeling wordt een hyaluronzuur  of vitamine c  serum aangebracht op uw huid, waarna de Dermaroller over uw huid gerold  wordt. De behandeling geeft een licht scherp gevoel, maar is zeer zeker goed te verdragen. De huid sluit zich meteen na de behandeling en daarna heeft u enkel een egale roze tot rode huid voor enkele uren. Eventueel kan er een emla crème geadviseerd worden (verkrijgbaar bij apotheek) . Dit is een verdovende crème die (plaatselijk) gebruikt  kan worden.

Hoe reageert mijn huid op de micro needling  behandeling?

Afhankelijk van het soort huidoppervlak en de soort behandeling zal de huid roze tot rood uit gaan zien. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. Deze verschijnselen zullen na een dag afnemen. Twee tot drie dagen na de behandeling kan de huid wat roder ogen dan normaal. U kunt gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten. De Microneedling  behandeling is vriendelijk voor de bovenste huidlaag. Door de versnelde celdeling kan uw huid licht gaan schilferen, waarbij de dode huidcellen loslaten. Dat is een gunstige reactie die ontstaat door de behandeling met de Dermaroller . Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen met een SPF 30 crème. In de daarop volgende dagen een serum en een voedende crème aan te brengen op het te behandelen gebied voor een goed herstel en voor het bijdragen van het resultaat van de Dermaroller.

Schoonheidssalon Tilburg
Micro needling Tilburg
Schoonheidssalon Tilburg
Schoonheidssalon Tilburg

Prijslijst

BehandelingPrijs
Per behandeling€ 75.00
Kuur van behandelingen€ 395.00

Bel direct voor een afspraak

Beste klant,

Vanaf 11 mei zijn wij weer geopend. Echter zijn wij momenteel ook bezig om de website te updaten.

Hierdoor zijn de informatie over de behandelingen en de prijzen onder voorbehoud.

Met vriendelijke groet,

Annabell Beauty Center