VPL Huidverbetering / huidverjonging

De Ultra VPL, Variable Pulse Light System

De Ultra VPL is het meest innovatieve systeem op het gebied van huidverbeterende en huidverjongende behandelingen. Tevens krijgt u met de Ultra VPL een behandeling op de meest veilige, snelle en effectieve manier.
Wat maakt een behandeling met de Ultra VPL zo bijzonder?

Huidverbeterende behandelingen zijn vaak gebaseerd op laser. Inmiddels is er een nieuwe generatie apparatuur ontstaan in de vorm van VPL (Variabel Pulsed Light) die op een veiligere en zachtere manier de huid behandelt met zo min mogelijk neveneffecten.

Door het unieke VPL systeem bevat elke flits een reeks micropulsen. De Ultra VPL werkt op basis van selectieve
absorptie, de energie van de lichtflits wordt alleen opgenomen door bijvoorbeeld de “rimpel”, het haarvaatje of pigmentvlekje wat u behandeld. Hierdoor wordt oververhitting van de omliggende huid vermeden waardoor
een behandeling niet als pijnlijk wordt ervaren en de reactie van de huid minimaal is. Een groot voordeel van de micropulsen die één flits bevat is dat meer verschillende huidtypen behandeld kunnen worden, zoals bijvoorbeeld de donkere huid.
Wat kunnen wij behandelen met de Ultra VPL?

Met de Ultra VPL kunnen bijna alle huidtypen behandelt worden voor zowel vrouwen als mannen. U kunt een
behandeling ondergaan ten aanzien van:
• Fijne rimpeltjes en lijntjes
• Verlies van elasticiteit
• Grove huidstructuur en grove poriën
• Acne huid
• Gesprongen haarvaatjes/ couperose
• Roodheid van de huid
• Pigment- en ouderdomsvlekjes

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Naarmate de huid ouder wordt neemt de productie van nieuw collageen af en verslapt de huid. Bij een huidverjongende behandeling zet de flits de fibroblasten (witte bloedlichaampjes) aan tot aanmaak van nieuw collageen. Hierdoor wordt de huid verstevigd en worden fijne rimpeltjes en lijntjes opgevuld.
Wanneer we een behandeling voor de acne huid uitvoeren ziet u de acne verminderen, oude littekens vervagen en poriën verkleinen. De huid wordt rustiger en krijgt weer een fris en stralend uiterlijk. Ook gesprongen haarvaatjes en pigmentvlekjes verdwijnen.
Resultaten zijn vaak na één behandeling al zichtbaar.
Voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig, dit hangt af van het type behandeling, de huidconditie en het te behandelen gebied. Uw specialist zal een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.

 

Wat zijn de voorzorgsmaatregelen?

Zon en zonnebank dient u een paar weken voor de behandeling en tot één week na de behandeling zoveel mogelijk te vermijden of een sunblock te gebruiken. Omdat de huid misschien iets gevoelig is na een behandeling is het raadzaam om zachte producten voor de gevoelige huid te gebruiken en gelieve een dag geen make- up te gebruiken. Heel belangrijk is om na de behandeling geen ontstekingsremmende middelen te gebruiken. Dit wordt met u tijdens het intake gesprek doorgenomen.

Wanneer zie ik resultaat?

Dit hangt af van de behandeling de huidconditie en het te behandelen gebied. Bij een huidverjongende behandeling ziet u na één behandeling al dat de huid verstevigd is en rimpeltjes verminderen maar er zijn meerdere behandelingen nodig om dit resultaat te optimaliseren.

Kleine haarvaatjes, een lichte vorm van acne en pigmentvlekjes kunnen na één behandeling al verdwenen zijn maar vaak heeft u voor een groter oppervlak of grotere vaatjes of vlekjes meerdere behandelingen nodig. Een behandeling mag om de vier weken herhaald worden.

Beauty Center Annabell Tilburg
Schoonheidssalon Tilburg
Beauty Center Annabell Tilburg
Schoonheidssalon Tilburg

Prijslijst

Huidverjonging gelaat en decollete€ 95.00
Kuur van 6 behandelingen€ 480.00
Acne behandeling gelaat€ 75.00
Kuur van 6 behandelingen€ 395.00
Verwijderen pigmentvlekken (vanaf)€ 30.00
Verwijderen couperose (vanaf)€ 30.00

Bel direct voor een afspraak

Beste klant,

Vanaf 11 mei zijn wij weer geopend. Echter zijn wij momenteel ook bezig om de website te updaten.

Hierdoor zijn de informatie over de behandelingen en de prijzen onder voorbehoud.

Met vriendelijke groet,

Annabell Beauty Center