KINDERFEESTJES

Vier het bij Beauty Center Annabell

Heeft u een dochter dat echt van glitter, glamour en beauty houdt?
Dan bent u bij ons op het juiste adres voor een super kinderfeestje!

Bij Beauty Center Annabell zorgen wij ervoor dat de kinderen zich geen moment vervelen, met onze vele verschillende activiteiten zullen de kinderen zich de gehele middag vermaken met schoonheid gerelateerde activiteiten. Wilt u een klein kinderfeestje houden? Bel dan naar de salon voor aangepaste tarieven. Kinderfeestjes worden gehouden op maandagen, dinsdagen en woensdagen.

Waar kunt u allemaal een keuze uit maken?

– Haren verzorgen en in model brengen (stylen, vlechten of krullen)
Visagie (make up aanbrengen + tips & tricks)
– Lakken van de nagels op de handen
– Tijdelijke tattoo’s met glitters
Modellen fotoshoot (van elk kind zal een foto gemaakt worden met leuke accessoires en een groepsfoto. (Er worden ook foto’s gemaakt van het verloop van de dag, neem een lege usb mee met genoeg geheugen)

Bij elk pakket zit een Zouttherapie sessie. In de zoutgrot kunnen de kinderen gezellig bijkletsen en ontspannen. Ook zullen de kinderen worden voorzien van een hapje en een drankje. Er is een aanwezigheid verplicht van minimaal 1 volwassene tijdens het feestje. U kunt genieten van een kopje koffie of thee. Dit zit in de prijs inbegrepen. 

U kunt een keuze maken uit 3 onderdelen die u graag in het pakket wilt hebben. Wat standaard al inbegrepen is in het pakket zijn de hapjes, drankjes (ranja) en de zoutgrot sessie. De hapjes bestaan uit snoepjes en chipjes.

Het kinderfeestje zal +/- 3 uur duren

Kinderfeestje Tilburg
Kinderfeestje Tilburg
Kinderfeestje Tilburg
Kinderfeestje Tilburg
Kinderfeestje Tilburg

Prijslijst

ActiviteitenPrijs per kind
3 Activiteiten naar keuze€ 20.00
+ 1 Activiteit naar keuze+ €5.00
Extra optiesEenmalige prijs
Taart€ 10.00

Bel direct voor een afspraak