Vriendinnenactie

2ml lipfillers voor €310,-
Lippen-opvullen-hyaluronzuur

Vriendinnenactie!

Normaal 380 voor 2 ml lipfillers, maar nu hebben wij een superactie!
Kom met zijn tweeën en betaal samen maar €310 voor 2 ml lipfillers in totaal.
Je kunt iedereen meenemen die je maar wilt. Je beste vriendin, je zusje, je moeder, je tante! Ontvang beide een lipfillerbehandeling voor slechts €310,-.
Mail nu voor een afspraak!

Skin booster huidverjonging
Met het uitvoeren van de Skin booster behandeling wordt de elasticiteit, spanning, structuur en teint van de huid verbeterd, fijne lijntjes worden opgevuld en de huid wordt gehydrateerd. Één treatment staat gelijk aan 800 gezichtsmaskers. Met een skinbooster treatment wordt de huid behandelt met de Pistor Eliance Mesogun, tijdens de behandeling worden er kleine prikjes met Saypha Rich in de huid aangebracht. Deze zit boordevol voedende stoffen voor de huid. Na het injecteren van de skinbooster wordt er een masker aangebracht met effectieve stoffen, hierna wordt er een hyularonzuur serum aangebracht en tot slot wordt er een zonnefactor aangebracht op de huid. Een skinbooster kuur is ook ideaal vóór een filler of volume behandeling voor het behandelen van diepe rimpels en lijntjes. Dan kun je er voor kiezen een zone te laten behandelen.

Effecten Saypha Skinbooster

  • Vermindering van oneffenheden en lijntjes
  • Soepele, gladde huid
  • Langdurig diep hydrateren van de huid
  • Vermindering littekens acne of zon beschadiging

 

Volume
Door het aanbrengen van hyaluronzuur in de huid, zullen rimpels, vouwen en lijntjes direct opgevuld worden. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van Saypha Volume. Je huid krijgt na een volume behandeling weer een jeugdigde uitstraling. Fijne rimpels en lijnen in de huid worden opgevuld.

Rimpels
Rimpels worden opgevuld met een hyaluronzuur van de allerhoogste kwaliteit van het merk Saypha. Het is een bekend, veilig en farmaceutisch geregistreerd product en wordt binnen een jaar door de huid afgebroken zonder bijwerkingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Pistor Eliance Mesogun, zodat de in te brengen vloeistof makkelijk gedoseerd kan worden. Al na één behandeling heeft u een fantastisch langdurig resultaat. Deze behandeling is ideaal voor diepere rimpels in de huid, deze worden direct opgevuld.

Lippen

Stevige en volle symmetrische lippen zijn een teken van vrouwelijke sensualiteit, schoonheid en jeugdigheid. Met de Pistor Eliance mesogun worden er fillers van het merk Saypha aangebracht in de lippen. Het geeft een natuurlijke uitstraling.  Omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is wordt het zelf geleidelijk door het lichaam afgebroken.

Voorzorg
24 uur voor de behandeling niet zonnen, zonnebanken en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen namelijk het bloed verdunnen waardoor er sneller blauwe plekken ontstaan. Je kunt een uur voor je behandeling Emla crème aanbrengen om je huid te verdoven voor de behandeling. Dit is niet noodzakelijk. Emla crème is verkrijgbaar bij de apotheek.

Nazorg
De eerste 2 weken na de behandeling is het niet toegestaan om bindweefselmassages en behandelingen bij de tandarts, kaakchirurg of mondhygiënist uit te laten voeren. Ook wordt het niet geadviseerd de huid te scrubben, peelen, erg warm te douchen of te zonnebanken. De sauna is ook niet toegestaan. Dit is allemaal weer toegestaan vanaf 2 weken na de behandeling. Het gebruik van make-up en alcohol is 24 uur na de behandeling weer toegestaan. Je eigen lip of neus rimpelplooi masseren is na 12 uur weer toegestaan.

Na de behandeling
Mogelijke risico’s van de behandeling zijn onder andere: Allergische reactie, infectie, verharding of inkapsaling van het materiaal, bloeduitstortingen, tegenvallende cosmetische resultaten, plooien of lijnen. Na inspuiting kunnen op de plaats van de injectie enkele reacties optreden zoals zwelling, roodheid, jeuk, verkleuring en gevoeligheid. Deze verdwijnen spontaan binnen 2 tot 7 dagen na de behandeling. Complicaties komen zelden voor. Wij werken alleen met veilige en wetenschappelijk bewezen hyaluronzuur. Toch bestaat er een kleine kans. Hyaluron kan worden opgelost met hyaluronidase, dan is het probleem verholpen.

Een behandeling met hyaluron is tijdelijk, het zal zich dus met de tijd oplossen. Ieder lichaam reageert verschillend op hyaluron. Het kan bijvoorbeeld zijn dat beide kanten van de lippen na een bepaalde tijd niet meer gelijk zijn omdat het lichaam het tussentijds heeft afgebroken, elk lichaam reageert er anders op. Soms kan het zijn dat je lichaam het hyaluron sneller afbreekt.

Inhoud van de behandeling

  • De huid zone wordt gereinigd indien nodig en daarna ontsmet
  • De injecties worden aangebracht in de huid
  • Na de behandeling wordt er een serum en zonnefactor aangebracht.
BehandelingPrijs
Skinbooster behandeling€140,00
Skinbooster per zone (wangen, kin, voorhoofd, handen, hals)€90,00
Volume en Rimpels (fijne lijntjes, rimpels, neuslippenplooi)0.5 ml €110,00
1 ml €190,00
1.5 ml €280
Lipfillers0.5 ml €110,00
1 ml €190,00
Vriendinnenactie2 x 1,0 ml €310,00

Beste klant,

Vanaf 11 mei zijn wij weer geopend. Echter zijn wij momenteel ook bezig om de website te updaten.

Hierdoor zijn de informatie over de behandelingen en de prijzen onder voorbehoud.

Met vriendelijke groet,

Annabell Beauty Center