Acupunctuur Therapie

Wat is cosmetische acupunctuur?

Cosmetische Acupunctuur is een effectieve en pijnloze, niet-chirurgische methode voor het verminderen van de tekenen van het verouderingsproces. Hoewel gelaatsverjonging  als Acupunctuur facelift kan worden aangeduid, is het meer dan een cosmetische procedure. Het is een verjonging en revitalisering proces ontworpen om te helpen het hele lichaam jonger te laten blijven.

Virginia Doran, is een Amerikaanse acupuncturist. In haar eigen land boekte zij met haar methode veel succes bij filmsterren die er jong willen blijven uitzien .

 

Cosmetische acupunctuur behandeling is gebaseerd op de principes van de oosterse geneeskunde en het gaat om het inbrengen van  dunne naalden in bepaalde gebieden van het gezicht, de oren, nek, handen, romp en benen langs kanalen of meridianen van energie genaamd Qi (spreek uit tjie ). Specifieke punten worden gekozen om de beweging van energie te manipuleren in het lichaam volgens de individuele behoeften. Duizenden jaren geleden ontdekten de Chinezen dat veel meridianen ofwel beginnen of eindigen op het gezicht terwijl sommige interne functies hebben in het gezicht.

Acupunctuur Facial Anti-aging is een uitstekend alternatief. Het is veel minder kostbaar dan cosmetische chirurgie en veilig, praktisch pijnloos, heeft geen bijwerkingen of risico van verminking. In tegenstelling tot chirurgie. Het is een natuurlijke manier van het verbeteren van uw algehele gezondheidstoestand.

Resultaat Fijne lijntjes kunnen volledig worden geëlimineerd en de diepere rimpels verminderd. Wallen onder de ogen worden verminderd, hangende oogleden opgeheven.

Andere te verwachten resultaten , verhoogde lokale circulatie van bloed en lymfe naar het gezicht, Verhoogde productie van collageen, kortom de huid wordt strakker. Het resultaat is bijzonder.

Acupunctuur Tilburg
Acupunctuur Tilburg
Acupunctuur Tilburg
Acupunctuur Tilburg

Prijslijst

BehandelingPrijsPrijs t/m 31 Januari
Cosmetische Acupunctuur behandeling€95,00€69,95

Bel direct voor een afspraak

Beste klant,

Vanaf 11 mei zijn wij weer geopend. Echter zijn wij momenteel ook bezig om de website te updaten.

Hierdoor zijn de informatie over de behandelingen en de prijzen onder voorbehoud.

Met vriendelijke groet,

Annabell Beauty Center