ACNE BEHANDELINGEN

De puberteit is een cruciale periode voor het ontstaan van puistjes, mee-eters en ontstekingen. Helaas kunt u ook last van acne krijgen op latere leeftijd. Oorzaken van acne zijn erfelijkheid, hormonen, leefstijl en een verkeerde huidverzorging.

Voor het behandelingen van acne hebben we verschillende behandelingen die door onze huidtherapeute’s worden uitgevoerd. Ook als u geen acne meer hebt, maar wel last hebt van overgebleven littekens kunnen wij een oplossing bieden. Bel naar de salon en maak een gratis afspraak voor een consult, hierin zal worden besproken worden wat de beste behandelingen zijn voor uw huid en huidproblemen.

Acne Tilburg

ACNE BEHANDELINGEN WORDEN DOOR ZORGVERZEKERAARS VERGOED!

Bent u aanvullend verzekerd? Dan is de kans erg groot dat acnebehandelingen in het gelaat door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Beauty Center Annabell wordt landelijk door alle zorgverzekeraars erkend. Omdat onze HBO huidtherapeuten zijn opgenomen in het kwaliteitsregister (Huidtherapeut is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34) en lid zijn van de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) worden de acnebehandelingen bij ons door zorgverzekeraars vergoed.

Bij het declareren van acne behandelingen wordt het eigen risico niet aangebroken.

 

WAT IS DE BESTE ACNE BEHANDELING VOOR MIJ?

Pak uw acne daadkrachtig aan met de juiste behandeling en juiste thuiszorg. Hoe zorgt u ervoor dat u sneller van puistjes en pukkels af komt? En hoe zorgt u ervoor dat u geen acne littekens overhoudt als de acne verdwenen is?

Of het nu gaat om een milde acne door verkeerde huidverzorging, een diepe hormonale acne of akelige acne littekens, onze huidtherapeut weet er raad mee, helpt u verder en geeft u het allerbeste advies!

U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

HUIDREINIGING

Een reinigende acne behandeling zuivert uw huid en normaliseert het te veel aan talg en dode huidcellen. Het verwijdert alle zichtbare oneffenheden en puistjes. De huid is rustig, voelt glad aan en ziet er weer gezond uit.

VPL METHODE

Een VPL laserbehandeling bestrijdt de acne bacterie. Het is klinisch bewezen dat deze behandeling bestaande puistjes en acne vermindert. De huid krijgt de rust om te genezen en er ontstaan minder nieuwe acne-uitbarstingen. Resultaten zullen per persoon verschillen.

Ga voor een gezonde, zuivere huid! De VPL-behandeling is een boost voor uw zelfvertrouwen en een zegen voor uw huid.

FRUITZUUR PEELING

De medische peeling pakt talg en dode huidcellen aan de oppervlakte aan, en voorkomt daarmee acne verstoppingen. Er zijn verschillende peelings mogelijk. De beste resultaten worden verkregen met peelings op basis van glycolzuur (fruitzuurpeeling), salicylzuur en/of trichloorazijnzuur (TCA peeling). Er ontstaat een nieuwe huidlaag, grove poriën verfijnen en littekens vervagen. Afhankelijk van uw huidtype en de mate van de puistjes of acnelittekens kiest de huidtherapeut de juiste medische peeling.

DIEPE ACNE LITTEKENS

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk voor acne littekens. Kleine, oppervlakkige acne littekens worden behandeld met microdermabrasie of microneedling . Heb je last van diepe littekens, putjes en deukjes of juist verkleuringen? Kijk naar de volgende behandelingen microdermabrasie of microneedling

Prijslijst

BehandelingPrijs
Huidreiniging (Tiener)€ 40.00
Huidreiniging€ 60.00
VPL methode€ 75.00
VP methode (6 behandelingen)€ 395.00
Fruitzuur peeling€ 75.00
Fruitzuur peeling (6 behandelingen)€ 395.00

Bel direct voor een afspraak

Beste klant,

Vanaf 11 mei zijn wij weer geopend. Echter zijn wij momenteel ook bezig om de website te updaten.

Hierdoor zijn de informatie over de behandelingen en de prijzen onder voorbehoud.

Met vriendelijke groet,

Annabell Beauty Center